Pohodlí v teple domova

Znáte to – přijdete po celém dni stráveném prací domů a kdyby před vámi někdo vyslovil pojem ‚relaxace‘, v podstatě byste ani nevěděli, o čem je řeč. S tím je třeba skoncovat. Našli jsme pro vás tři úžasné způsoby, jak se nechat hýčkat přímo v obývacím pokoji a jak s pomocí chytrého a krásného nábytku změnit jednou provždy svůj život k lepšímu.

Maserati – potěšení nejen pro řidiče

Na milánském designovém veletrhu je pokaždé na co koukat, ale přiznáme se bez mučení, že křeslo od Maserati jsme nečekali. Ano, myslíte si, zase si někdo vzpomněl na majitele hyperluxusních aut a udělal jim něco na míru – kdepak! Tohle křeslo si užijí i ti, kteří řidičský průkaz nemají. Maco Tencon z Maserati se při jeho výrobě spojil s designovou společností Zanotta a výsledkem je křeslo, které v sobě spojuje ducha luxusu, vynalézavé pohodlí a špičkové materiály a dokonale promyšlené tvary a detaily. Základ je tvořen černou leštěnou, chromovanou nebo niklovanou ocelí. O pohodlí se stará vysoce tvarovatelný polyuretan a vše zakrývá kvalitní temně šedá kůže. Chcete důkaz? Křeslo splňuje podmínky certifikace ISO 7170 a ISO 7173.

Panasonic – potěšení nejen pro fanoušky elektroniky

 Jestliže jste někdy odpočívali v houpací síti, pak víte, jak uklidňující pocit to je. Přesně takhle vás ukolébá k odpočinku relaxační křeslo Yasumi od elektronického giganta Panasonic, kterého známe spíš jako výrobce špičkových HD televizorů a různé další elektroniky. Křeslo funguje s několika přednastavenými programy; například program Refresh vás jemným houpáním ukolébá k  odpočinku a po patnácti minutách houpání zesílí a odpočatého vás probere k další činnosti. Pokud máte víc času, program Comfort vás ukolébá na několik hodin. To vše samozřejmě s dopomocí hudby – od firmy jako je Panasonic bychom ticho neočekávali.

uAstro – protože lépe už to nešlo

 Masážní křeslo Zero-Gravity z dílny společnosti uAstro dokáže uvolnit celé tělo a zbavit vás únavy. Jak? Prostě vás vezme do náruče a začne na vás pracovat. Ne jen záda, nohy nebo krk. Těšte se na masáž celého těla. Posadíte se, křeslo si optickými tlakovými body ‚osahá‘ vaše tělo, zakloní vás tak, abyste měli nohy nad úrovní srdce a zahájí masáž.  Na výběr máte celkem pět stupňů intenzity. Můžete je řídit pomocí chytrého dálkového ovladače a věřte tomu, že z tohoto křesla se vám rozhodně nebude chtít vstávat.

Autor: REALCity

1 200 000 EUR

Vila v Řecku

více

280 m2 / /

1 750 000 EUR

Vila ve Španělsku

více

559 m2 / 931 m2 / /

1 500 000 EUR

Vila v Chorvatsku

více

400 m2 / 800 m2