Diamantové okouzlení aneb šperky, které musíte mít

Každá žena touží být královnou plesu nebo jiné akce. Ale podaří se to jen málokteré. Nejdůležitější jsou samozřejmě šaty, ale vhodné doplňky znamenají tenkou linii mezi úspěchem a neúspěchem. Šperky dámu odliší a udělají ji jedinečnou. Máme pro vás několik tipů, který by mohly být právě ve vaší šperkovnici. 

Diamantová exploze (vločky 01 a 02)

Není nic krásnějšího, kdy se světlo láme na hranách pečlivě vybroušených diamantů. Přebýt tuto nádheru může snad jen to, když je šperk ozdobou krásné ženy. Obyčejná dívka se mění v princeznu jakoby mávnutím kouzelného proutku. Pohádkový svět královny Mab je najednou realitou, diamantové šperky na pulzních bodech ženy rozehrají svoji ódu na radost. Balancovat na mezi skutečným a fantastickým světem je dovoleno jen několika vyvoleným, kterým příroda dovolí nosit její mistrovská díla a nechala umělce z Beny Jewellery, aby je proměnili ve skvosty. Posuďte sami: noblesní náhrdelník z bílého zlata je posetý zářícími diamanty, které působí jako závoje ze sněhových vloček. A romantický prsten z bílého zlata s diamanty tvořící okouzlující ledový květ. Kdo by nechtěl takovou nádheru.

Jedinečné sněhové vločky (vločky 03 a 04)

Ledová říše je fantastickým světem, který asi nikdy neodkryje svá největší tajemství. Můžeme jen doufat, že se nám čas od času podaří nakouknout pod pokličku a ochutnáme něco málo, co nabízí. Tak jako exkluzivní prsten z bílého zlata, který je zdoben zářícími diamanty připomínajících vločku, která se právě zrodila z hůlky Ledové královny. Anebo dominantní prsten z bílého zlata obklopen diamanty, pro které se stačí jen ohnout a nasbírat plné hrsti. Až tak je snadné splést si je se sněhovou vločkou, která právě spadla na zem. Nic ale není tak snadné, jak na první pohled může vypadat. Až v butiku Alo diamonds dají šperkům punc jedinečnosti a originality. Což znamená, naštěstí pro muže, že nemusejí čekat hodiny a hodiny v mraze, až jim snad z nebe spadne potřebný šperk. Místo toho stačí zajít do butiku a pro svou vyvolenou vybrat ten nejúžasnější skvost.

Elegantní doplněk (vločka 06)

Romantické náušnice s delikátními květy růží z bílého zlata mistrně dekorované zářícími diamanty. Jen si je představte na svých boltcích a vžijte se do opojného pocitu, kdy se za vámi každý otočí. Jste jedinečná, dokonalá, tak jako značka Piaget. Zatímco přes den dokáží univerzálně dotvářet vzhled kostýmku či šatů, večer zpříjemní svým třpytem a leskem. Prostě spolehlivě doplní bez složitého rozhodování. Být pánem svého času je umění stejně jako se ozdobit tím správným šperkem. Není nic horšího než kýčovité ozdoby, které sice sami o sobě znamenají několik desítek průměrných platů, přesto udělají spíše víc škody než užitku. Pro Piaget je však kýč v podstatě neznámé slovo. Diamantoví mistři pokaždé vykouzlí něco unikátního. Tak jako tyto náušnice.

Autor: M. Chalupa

1 200 000 EUR

Vila v Řecku

více

280 m2 / /

1 750 000 EUR

Vila ve Španělsku

více

559 m2 / 931 m2 / /

1 500 000 EUR

Vila v Chorvatsku

více

400 m2 / 800 m2