Ojedinělé a luxusní bydlení v pražské Troji zajistí realitní kancelář LUXURY properties

Projekt Vily Troja je koncipován pro ty, kteří upřednostňují ve svém bydlení výjimečnost, komfort, luxus, soukromí, přírodu i prostor. Na to všechno myslel při realizaci projektu generální dodavatel a developer společnost URBANITAS s.r.o. Vystavěl soubor šesti luxusních domů, z nichž v současnosti je k prodeji poslední, prostřední vila projektu. Ostatní vily již mají své majitele.

Čtyřpodlažní  luxusní vily stojí v lukrativní lokalitě Prahy, jsou obklopeny krásnou přírodou a čistým vzduchem, navíc mezi stávajícími prvorepublikovými vilami. Nachází se ve slepé ulici, vjezd je určen pouze rezidentům, což s sebou přináší pocit bezpečí, soukromí a klidu. Jsou postaveny v té nejvyšší technologické kvalitě, aby vyžadovaly minimální údržbu a svým majitelům zjednodušily péči a starost o ně.

Poslední dům, který je zařazen do prodeje, se nabízí ve dvou variantách. První možností je pořídit si celou vilu jako celek. Ohromí vás svojí rozlohou 690 m2 podlahové plochy na pozemku o výměře 880 m2, 5 terasami v každém z pater, prostornými garážemi pro 4 vozy, samostatnou zahradou a dalšími vymoženostmi.

Druhá varianta je prodej domu jako dvojvily. Každá jednotka má podlahovou plochu 345 m2, terasu v každém patře o celkové rozloze 55,77 m2, zahradu, garáž pro dva vozy a další dvě stání před domem.

Slovy autorky projektu Mgr. Ing. Arch. Pavlíny Čapkové: „Unikátnost vil spočívá v jejich volnosti a možnosti dispozičního dokončení.“  Tím, že vnitřní příčky nejsou nosné, vzniká pro nového majitele velká variabilita interiéru dle svých představ a potřeb. Projekt byl v roce 2015 oceněn Cenou architektů a Cenou veřejnosti.

Vily Troja jsou zasazeny do krásné původní přírody, obklopené zahradami. Bydlíte v klidném prostředí, přitom na dosah centra velkoměsta. Pražská Troja se řadí mezi nejprestižnější lokality města. Nabízí možnost aktivního i pasivního odpočinku. Procházkou se dostanete do zoologické zahrady, pokud patříte mezi vyznavače in-line bruslí nebo jste vášniví cyklisté, podmínky jsou zde ideální i pro tento druh koníčků. Zatoužíte-li naopak po soukromí, dům vám ho nabízí víc než dost. Krásné prosklené terasy na jižní stranu vás ohromí svými výhledy do okolí, zahrada okolo domu, která se nabízí k pěstování zeleně, květin, bylinek a rovněž k vybudování relaxačního koutku například  s grilovacím zázemím. Určitě si každý najde svoje využití komfortu, který tohle luxusní bydlení nabízí.

Celý komplex jednotlivých luxusních vil vám svým umístěním dodá především pocit výjimečnosti, ale také pohodlí a bezpečí.  Všechny tyhle atributy jsou upřednostňovány našimi klienty a odpovídají jejich představám o luxusu.

Neváhejte nás oslovit, seznámit se a přesvědčit se o spolehlivém servisu a osobním přístupu k vašim požadavkům. My v realitní kanceláři LUXURY properties s vámi vytvoříme vaše nové bydlení.

Těšíme se na vás.

LUXURY properties s.r.o.

Václavské náměstí 793/36, Praha

Kontakt: Michal Macek

Tel: +420 739 015 015

Email: info@luxury-properties.cz

www.luxury-properties.cz

1 200 000 EUR

Vila v Řecku

více

280 m2 / /

1 750 000 EUR

Vila ve Španělsku

více

559 m2 / 931 m2 / /

1 500 000 EUR

Vila v Chorvatsku

více

400 m2 / 800 m2