Jak prodat či pronajmout opravdu luxusní nemovitost?

Prodat nebo pronajmou luxusní byt či dům není v dnešní době jednoduchá záležitost. Jako původní majitel hledáte nejvhodnější a nejrychlejší řešení, jak svoji luxusní nemovitost nabídnout tomu nejvhodnějšímu zájemci. Jak to udělat, oslovit realitní kancelář se standardními službami, která zadá nabídku na internet nebo dát na doporučení a zkušenosti specialistů, kteří se věnují výhradně tomuto segmentu a vědí jak oslovit opravdové kupce osobně mimo běžnou nabídku?

Vlastníte exkluzivní nemovitost a rozhodli jste se ji prodat nebo pronajmout. Nemáte rozhodně čas a ani chuť věnovat se prodeji sami, nehodláte se účastnit jednotlivých prohlídek s každým zájemcem z internetu. Nemáte v plánu ztrácet čas odpovídáním na dotazy každému, kdo si najde vaši nemovitost a vystupuje jako vážný zájemce. Naopak, o prodeji nemovitosti máte zcela jinou představu, a to takovou, že prodej svěříte ověřené a specializované realitní kanceláři, která má bohaté zkušenosti a hlavně kontakty na ty správné kupující luxusních nemovitostí a která vás všech starostí s prodejem zbaví.

V LUXURY properties známe naše klienty

Samotný proces prodeje vašeho luxusního domu či bytu si vyžaduje profesionální a ojedinělý přístup realitní kanceláře, která se specializuje výhradně na tento druh nemovitostí. V realitní kanceláři LUXURY properties nabízíme služby v realitním oboru pro tu nejnáročnější klientelu. Především díky svým dlouholetým zkušenostem v realitách máme široké spektrum zájemců o luxusní bydlení. Dobře známe své klienty a víme, jakou nemovitost na konkrétní poptávku nabídnout. Mezi klientelu se řadí nejen známí sportovci, ať už z řad fotbalistů nebo hokejistů, ale i populární osobnosti ze showbyznysu. Tito lidé hodně cestují a mají spoustu dalších známých, kteří přechodně zůstávají v ČR. I pro ně často řešíme situaci ohledně krátkodobého nebo stálého bydlení v podobě pronájmu nebo prodeje bytu i domu.

Prodej luxusní nemovitosti si zaslouží luxusní služby. Náš tým pracuje profesionálně, přitom na osobní úrovni.  Tím, že známe potřeby našich poptávajících klientů, umíme je konkrétně oslovit s jednotlivou nabídkou. Vyvarujeme se tak časových ztrát s nepravými zájemci.  Naše kontakty na ty pravé náročné zákazníky je právě to, co hledáte.

Většina zakázek se nikdy neobjeví na běžných inzertních serverech. I to je charakteristickým rysem luxusní nemovitosti: možnost zachování soukromí je často nezbytná součást života celebrit či majetných majitelů luxusních nemovitostí.

Za každých okolností s vámi jednáme podle pravidel. Nepřeposíláme cizí nabídky a provizi za naše vykonané služby účtujeme pouze jedné straně. Nespokojíme se s první nabídkou – věnujeme se vám dlouhodobě.

Důvěřujte nám, svěřte se do našich služeb a užívejte si svůj čas podle vašich potřeb.

Vítejte tedy u nás, v realitní kanceláři LUXURY properties.

LUXURY properties s.r.o.

Václavské náměstí 793/36, Praha

Kontakt: Hana Radová

Tel: +420 736 667 667

Email: hana@luxury-properties.cz

www.luxury-properties.cz

1 200 000 EUR

Vila v Řecku

více

280 m2 / /

1 750 000 EUR

Vila ve Španělsku

více

559 m2 / 931 m2 / /

1 500 000 EUR

Vila v Chorvatsku

více

400 m2 / 800 m2