Bydlení ve stylu luxusních automobilových značek

Aston Martin, Lamborghini nebo Mercedes? Ne, nechceme po vás, abyste si vybrali nového miláčka do vaší garáže. Přesto se s oblíbenými značkami můžete denně setkávat, mazlit se s nimi, okukovat dokonalé křivky a užívat si jejich přítomnosti. Jak je to možné? Úplně jednoduše!

Aston Martin

Pořídit si do obýváku vůz Aston Martin, to by asi vaše partnerka neprodýchala. Nicméně tentokrát vám určitě ještě poděkuje. Kolekce nábytku legendární značky v sobě totiž kloubí luxus, eleganci a dokonalost. Okřídlené logo na komodách nebo na stole jistě nebude vaší drahé polovičce proti srsti. Unikátní design nábytku totiž patří mezi to nejlepší, co kdy bylo v Itálii vyrobeno. Designová křesla budou tím pravým, čím se vaše partnerka ráda pochlubí návštěvám. A kdby náhodou to přeci jen nevyšlo, nezoufejte. Aston Martin se totiž nesoustředí jen na soukromou sféru, ale jedinečnými kousky si můžete vybavit také pracovnu. Ať už jde o stůl nebo židle a další doplňky. Byznys setkání může začít, tímto stoprocentně oslníte. Na nábytek Aston Martin se, stejně jako na vozy značky, používají jen ty nejlepší materiály. Výběrové dřevo, uhlíková vlákna a prakticky nezničitelná ocel. To vše dává jistotu, že nábytek vydrží „navždy“. Vnější plášť nábytku je potažen textilií nebo jemnou kůží.

Tonio Lamborghini Casa

Znáte to propracované a téměř dokonalé auto? Když se řekne sporťák, minimálně mezi první třemi se vám vybaví úchvatné Lamborghini. A pokud chcete exkluzivní nábytek s puncem této značky, není problém. Je stejné jako její vozy – jedinečný a originální. Jmenuje se Tonio Lamborghini Casa. Nábytek je propracovaný do těch nejmenších detailů. Prvotřídní a high-tech materiály výrobkům dodávají nejvyšší jakost. Jakoby se na nich vyřádili největší čarodějové z pohádkové říše. Je to však jen dokonalá práce nejlepších designerů. Stačí jediný kousek této značky ve vaší domácnosti a budete se cítit jako někdo jiný, jako nadčlověk s nadpřirozenými schopnostmi. Takové emoce ve vás nábytek vyvolá. Dámy vám budou samy padat k nohám, muži vás budou obdivovat, budete sexy a neodolatelný. Jste prostě předurčen k úspěchu, ať už jde v soukromém obytném interiéru, tak i ve veřejném sektoru. Pro vášnivé sběratele, mechaniky a milovníky automobilových sportů má značka Tonino Lamborghini Casa dobrou zprávu – konečně můžete mít svou vysněnou autodílnu ve své blízkosti. Ložiska, písty, výfuky, masky, mřížky, pružiny nebo světlomety, všechny tyhle komponenty byly inspirací pro vznik originálních interiérových doplňků. Ovšem jen znalec je dokáže rozpoznat.

Mercedes-Benz Style

Projekt, do nějž se zapojili přední designéři značky Mercedes Benz, nese své ovoce. Nezaměnitelný trend se přenese i do vašeho života. Ovšem pokud zvolíte značku nábytku Mercedes-Benz Style. Přenesete se jakoby do jiného světa. Nábytek, který byl představen na Salone Internazionale del Mobile v Miláně, vyniká perfektní hrou tvarů a neskutečných rozměrů. Nekompromisní kritici tentokrát raději mlčí. Není totiž nic, co by vytýkali. Dynamický a avantgardní design okouzlí každého. I když to třeba není láska na první pohled. Plynulé linie a perfektně laděné křivky jakoby měly demonstrovat, že se na nich podíleli designéři automobilky, která patří mezi nejlepší na trhu. Chvílemi máte pocit, jakoby  jednotlivé kusy nábytku létaly a vznášely se v prostoru. Takovou sílu mají a tak mocně působí na své okolí. Emoce v každém pohledu, to je přesně to, co ve vás vzbudí výrobky této luxusní značky.

Autor: M. Chalupa

Foto: archiv značek

1 200 000 EUR

Vila v Řecku

více

280 m2 / /

1 750 000 EUR

Vila ve Španělsku

více

559 m2 / 931 m2 / /

1 500 000 EUR

Vila v Chorvatsku

více

400 m2 / 800 m2