Emporio Armani: žhavá kolekce šperků pro léto 2014

Elegance, luxus a prvotřídní kvalita – to jsou synonyma pro prestižní značku Emporio Armani. Šperky se vyznačují jednoduchou elegancí, precizním zpracováním a velmi elegantním pojetím. Asi není třeba tyto všechny ingredience smíchané do perfektně vyladěného koktejlu nějak sáhodlouze představovat. A jaké lahůdky si pro vás tato prvotřídní značka připravila?

Letní kolekce 2014 italské značky s přízvučným jménem se vyznačuje nadčasovostí. Stejně jako jindy z nich dýchá italská elegance. Ovšem stejně tak si přijdou na své ženy, kterým v jejich těle pulsuje krev s přívlastkem provokace a vyzývavosti.  Emporio Armani ani letos nezklamala svou originalitou a nejvyšší kvalitou.

Nahlédneme-li pod pokličku této významné společnosti, dobře si uvědomíme, že při tvorbě jednotlivých kolekcí se myslí na nejmenší detaily, na smyslnost ženy i na chuť a lásku k módnímu průmyslu. Ne jinak tomu je i v případě letošní svěží kolekce, která jasně dokáže přetvářet zažitá pravidla.

Posuďte sami z jednotlivých fotek šperků. Na výletě napříč historií značky si nelze nevšimnout, že každý šperk obsahuje vždy nějaké překvapení. Prvek, který vás okouzlí nebo zaujme. Je to záměr, protože značka Armani se snaží ve svých zajímavých a neotřelých kolekcích interpretovat měnící se životní styl. Šperky Emporio Armani si při tom všem zachovávají čisté a moderní linie a dokonalé zpracování, o kterém jsme se již zmínili. Jejich nošení je zároveň vzrušujícím zážitkem, který se nikdy neokouká a neonosí. Proto je ocení zejména ženy, které mají rády nové, neotřelé a vzrušující módní trendy.

Nelze však hovořit o okázalé vyzývavosti na první pohled. Armani styl je velmi sofistikovaný a dokonale vyjádřený kombinací materiálů a perfektního italského designu. Základním materiálem při výrobě je přitom stříbro, ale i mosaz nebo nově ocel. V letní kolekci se pak objevuje sklo, akryl, pryskyřice a oblíbené krystaly Swarovski.

Autor: Robert Čapek

1 200 000 EUR

Vila v Řecku

více

280 m2 / /

1 750 000 EUR

Vila ve Španělsku

více

559 m2 / 931 m2 / /

1 500 000 EUR

Vila v Chorvatsku

více

400 m2 / 800 m2