Leonardo Di Caprio a hodinky Tag Heuer

Leonardo Di Caprio i John Travolta sází na kvalitu!

Leonardo DiCaprio a dynamická značka Tag Heuer John Travolta a Breitling Hugh Laurie a Hamilton

Přátelství známých tváří a hodinek není nijak neotřelé téma – už v padesátých letech lidé znali hvězdy filmového plátna či proslulé hudebníky, kteří se stávali tvářemi (a zápěstími) známých značek. Ať už to byl Elvis Presley a model Hamilton Ventura nebo Audrey Hepburn a Cartier, vždy šlo o propojení dvou světů, které měly vždy něco společného – sny a dokonalost. A tak tomu je dodnes. 

Leonardo DiCaprio a TAG Heuer

Kariéře Leonarda DiCapria schází k dokonalosti v podstatě jedině soška Oskara. Jinak tento herec dokázal zahrát prakticky cokoli si usmyslel, od postiženého Arnieho ve filmu Co žere Gilberta Grapea? přes Arthura Rimbauda, Romea či chudého umělce Jacka Dawsona na palubě Titaniku až po krále Ludvíka XIV.,  magnáta Howarda Hughese a Jaye Gatsbyho ve velkofilmu Velký Gatsby. Pokud jde o hodinkovou stránku věci, v paměti divákům asi nejvíce utkvěl model Breitling Avenger, který měl na zápěstí v trháku Krvavý diamant. Není tomu tak dávno, co se Leonard DiCaprio stal ambasadorem značky TAG Heuer, proslulé svými hodinářskými inovacemi a překonáváním zavedených hranic. Jako hvězda první třídy si samozřejmě mohl diktovat podmínky a tak jde část jeho honoráře na charitativní účely.

Hugh Laurie a Hamilton

Na rozdíl od Leonarda DiCapria nebyl britský komik, hudebník a představitel Dr. House ve stejnojmenném americkém lékařském seriálu Hugh Laurie nikdy oficiálním ambasadorem značky Hamilton a ke svým hodinkám se dostal v rámci role. Model Khaki King Automatic velice dobře odpovídá charakteru role excentrického diagnostika: je strohý, dokonale přehledný, spolehlivý a přesný. V průběhu natáčení seriálu se ale stalo něco zvláštního – Hugh Laurie si hodinky, které dostal pro ztvárnění role, velice oblíbil a začal je nosit i v civilním životě. A dodnes se jich nezbavil. Zemitý herec si rozhodně nelibuje v diamantech, zlatě nebo extrémně luxusních modelech (jako někteří jeho kolegové). Jedno z prvních slov, které člověka při pohledu na tyto hodinky napadnou, je solidnost. Nic víc, nic méně – a solidnost je rozhodně dobrá vlastnost.

John Travolta a Breitling

Máme tady jednoho charitativního ambasadora, jednoho přesvědčeného majitele a nakonec se podíváme na to, jak vypadá hodinková láska na celý život. John Travolta od dob Horečky sobotní noci prošel dlouhou cestou a nakonec našel svou vášeň v létání. U hollywoodské hvězdy první třídy je podobná odbornost docela nečekaná (podobně je na tom snad jedině Harrison Ford, který pilotuje helikoptéru), ale Travolta je zkušený pilot s více než šesti tisíci letovými hodinami a držitelem pilotního oprávnění na osm typů letadel včetně Boeingu 747 Jumbo Jet, takže nejspíš ani nikoho nepřekvapí, že je ambasadorem Breitlingu, výrobce oblíbených pilotních chronografů, už od roku 2005 – ne proto, že z toho má peníze, ani kvůli dobročinnosti, ale proto, že už odmala snil o létání a právě hodinky značky Breitling pro mnoho hodinkových nadšenců výhradním ztělesněním leteckých chronografů zůstávají.

1 200 000 EUR

Vila v Řecku

více

280 m2 / /

1 750 000 EUR

Vila ve Španělsku

více

559 m2 / 931 m2 / /

1 500 000 EUR

Vila v Chorvatsku

více

400 m2 / 800 m2