Když muži pečují o ženy

8.červenec 2011 15:42

Péče o pleť a o tělo patří k neodmyslitelným povinnostem úspěšné ženy. Každodenní stres, únava a dlouhodobý pobyt v městském prostředí se na naší pleti výrazně podepisují. Aby nezanechali ve tváři nesmazatelné stopy, je potřeba věnovat určitý čas pravidelné péči, která sestává nejen z jejího důkladného čištění, aplikace pleťových masek a krémů, ale například také masáže či hloubkové terapie. Domácí péče je pravděpodobně pro každou ženu samozřejmostí, ovšem svěřit se do péče profesionálů je nejen výrazně účinnější, ale také příjemnější. A to o to více, hýčkají- li vaši tvář a tělo profesionálně vyškolené mužské ruce.

Kosmetické studio Energy Care, které poskytuje komplexní péči o pleť a tělo i pro ty nejnáročnější ženy, vystavělo svou filosofii právě na myšlence „Když muži pečují o ženy“.  Jedná se o osobní kosmetické poradenské centrum, jehož provozovatelé vycházejí z toho, že žena přichází do kosmetického studia proto, aby se cítila lépe – nejen krásnější a mladší, ale také relaxovaná a příjemně odpočinutá. I proto si studio Energy Care vytyčilo za cíl být jakýmsi paprskem léčivého světla, který hodlá ženám na silně konkurenčním kosmetickém trhu ukázat správný směr a cestu. Tento směr by měl vést k větší sebeúctě a cesta ke krásnější a zdravější pleti. Celý koncept je vystavěn na vysoce profesionálním přístupu mužů k ženám s cílem věnovat jim maximální komfort a péči.

Celé ošetření začíná důkladnou analýzou pleti, díky níž lze individuálně doporučit nejen ty nejefektivnější a nejpotřebnější procedury přímo „na tělo“ klientce, ale také pro ni vybrat nejvhodnější produkty pro domácí péči. Všechny prováděné procedury jsou předem řádně testovány, personál věnuje maximum svému dalšímu proškolování a vzdělávání v oboru kosmetické péče, a své služby je tak schopen průběžně rozšiřovat o nové procedury.

Mezi procedurami Energy Care najdete nejen klasické ošetření pleti či její hloubkové čištění, které ji dokáže během krátké doby výrazně rozjasnit, ale také speciality, které představují například SPA programy pro vyhlazování vrásek, ošetření galvanickou žehličkou, akupresurní masáže či třeba nová generace chemického peelingu, chromoterapie nebo depilace celého těla. Majitelé salonu pro svou péči vybírají ty nejkvalitnější značky, přičemž se zaměřují především na menší kosmetické společnosti, které jsou nejvíce podrobovány drobnohledu kontroly, a jsou tak nuceny mimořádně dbát na kvalitu svých produktů.

Navštívíte-li kosmetické studio Energy Care, přivítá vás příjemné harmonické prostředí, které už samo o sobě začne dobíjet vaše chybějící síly. V momentě, kdy se vás ujme zkušený profesionál v oboru kosmetiky s mimořádně příjemným přístupem, začnete zapomínat na každodenní problémy a plně se oddáte jeho péči. Pokud se vám podaří například na lůžku naplněném teplou vodou, které je součástí terapie, neusnout, jistě si celé ošetření mimořádně užijete. Dopřejete-li si tuto návštěvu, budete odcházet krásnější, odpočinutá, vaše pleť bude vypadat mladší a vy budete vědět, že jste pro sebe udělala něco skutečně pozitivního. Pravidelné návštěvy studia pak přispějí nejen k vaší krásnější pleti, ale také k vyššímu sebevědomí a dokonalé relaxaci, které se nebudete chtít vzdát.

Jako bonbonek navíc pak studio poskytuje také ošetření pro muže, kteří by případně chtěli svou dámu doprovodit.

 

 

Autor: Helena Koutková

 

1 200 000 EUR

Vila v Řecku

více

280 m2 / /

1 750 000 EUR

Vila ve Španělsku

více

559 m2 / 931 m2 / /

1 500 000 EUR

Vila v Chorvatsku

více

400 m2 / 800 m2