Kaviár nejen na talíři. Je libo něco na pleť?

O kaviáru se říká, že je pochoutkou hlavně bohatých lidí. Už dávno ale nepatří pouze na talíř. Kaviárová kosmetika je totiž jedním z největších trendů současnosti. Možná až zázračné schopnosti drobného rybího plůdku v péči o pleť byly přitom objeveny relativně nedávno. Co si ale vybrat, abyste nenaletěla podvodníkům a měla jistotu, že saháte po opravdové kvalitě? 

Značek, které kaviárovou kosmetiku nabízejí, je už dnes na trhu pomalu víc, než kolik jeseterů či lososů se prohání v mořích a oceánech. Je to však jako se vším, musíte si dávat velký pozor. V opačném případě totiž vůbec nemusíte narazit na kaviár, ale na pořádně vykutálené ptáčky, kteří chtějí obsah vaší peněženky. Vybrali jsme pro vás několik značek, které jsou prověřené a jejich výrobky zároveň patří mezi nejexkluzivnější na trhu.

Okamžitý výsledek

Základem produktů Perle De Caviar je komplex vyživujících látek, které jsou zastoupeny v kaviáru a ve zvlhčujících mořských a rostlinných komponentech, jako je například mořský kolagen, výtažek z ulit korýšů apod. Výhodou těchto výrobků je fakt, že jejich účinek poznáte prakticky okamžitě. Regenerace, vypínání pleti a odstraňování stop času probíhá vlastně od první vteřiny. Nejdůležitější složkou je samozřejmě kaviár, který pokožku revitalizuje, regeneruje a zpomaluje proces stárnutí. Tato značka je určena pro nejnáročnější klienty, o čemž svědčí vysoká koncentrace účinných látek v přípravcích. Ingrid Millet Perle De Caviar pořídíte za 4990 Kč.

Dokonalost sama

Švýcarská značka Juvena si vždy zakládala na jedinečnosti a originalitě. Proto se není čemu divit, že nový unikátní komplex ingrediencí z kaviáru a hedvábí vzniknul právě v jejích laboratořích. Luxusní a do hloubky pronikající výtažky z kaviáru a hedvábí vstupují hluboko do pokožky, která je díky tomu nejen dokonale zregenerovaná, ale také rozzářená a mladistvá. Navíc pleti dodává cenné proteiny, minerály a stopové prvky, čímž zlepšuje její schopnost udržet si ideální hladinu hydratace. Vrásky jsou viditelně redukovány, výsledek je vidět za několik dní. Juvena MasterCaviar nabízí celou řadu přípravků: Denní krém 5790 Kč, noční krém 6 090 Kč, krém pro oční okolí 4 490 Kč, tělový krém 4 990 Kč, sérum 6 090 Kč.

Ve jménu legendy

Když se řekne luxusní kosmetika, asi každému se mezi první vybaví legendární značka La Prairie. Je jasné, že francouzský gigant nemůže zůstat stranou ani v případě kosmetiky z kaviáru. Skin Caviar má okamžitý omlazující účinek, malé kuličky obsahující výtažky z kaviáru navíc dokonale připomínají právě plůdky jesetera. Přípravek je bohatý na zpevňující, hydratační látky a vitamíny a dodává pleti zářivost a jemnost mladistvé pleti. Je vhodný pro všechny typy pletí. La Prairie Skin Caviar Dermo Caviar koupíte za 5 500 Kč.

Nejlepší kaviár

La Prairie má však na trhu ještě jednu zajímavost. Nejvýznamnější složkou všech aktivních přípravků řady Skin caviar intensive Ampule Treatment je kaviár beluga, který je považován za vůbec nejlepší na světě. Intenzivní zpevňující šestitýdenní kúra s výtažkem z kaviáru je ve formě ampulek. Redukuje vrásky a skvrny způsobené věkem a rozjasňuje pleť. Zároveň předchází předčasnému stárnutí. Výsledek je viditelný už po první aplikaci. La prairie Skin caviar intensive Ampule Treatment můžete mít za 14 000 Kč.

1 200 000 EUR

Vila v Řecku

více

280 m2 / /

1 750 000 EUR

Vila ve Španělsku

více

559 m2 / 931 m2 / /

1 500 000 EUR

Vila v Chorvatsku

více

400 m2 / 800 m2