Luxusní vychytávky pro vaši kancelář

Také by se vám líbilo pracovat z pohodlí domova, ale nevíte, jak na to? Je to přitom docela jednoduché – potřebujete počítač (a předpokládáme, že nějaký máte), prostor a zázemí. Jestliže vlastníte tyto tři věci, otevírají se před vámi nevídané možnosti!

Zahradní kancelář – OfficePOD

 Základem je pracovní místo. Místo, kde budete mít klid, světlo, stůl a židli. Jestliže nechcete pracovat přímo z ložnice nebo z obýváku (a všichni víme, kolik různých pokušení tato místa nabízejí), doporučujeme investovat do zahradní pracovny snů; takové, jako je například OfficePOD, designová lahůdka o půdorysu 210 x 210 centimetrů. Postavíte ji doslova všude – třeba i do rohu obýváku tak, jako se staví do koupelny domácí sauna. Uvnitř najdete integrovaný stůl, překvapivě mnoho úložného prostoru či bezpečný zámek. Za světlo ušetříte díky chytře řešenému střešnímu oknu a odrazovým plochám na stěnách, energii dodává elektrická přípojka do garáže či domu a spojení se světem poskytuje buď kabel, nebo wi-fi připojení. Při objednávce si také můžete vybrat z několika možných způsobů vytápění a větrání.

Nabíjecí stanice – USB slunečník

 Vzhledem k tomu, že nás čeká krásné a prosluněné léto, je nejvyšší čas začít uvažovat o tom, jak sluneční energii využít k práci. Pomoci v tom může i slunečník o průměru 275 cm. Je vybaven solárním panelem, akumulátorem  a dvěma vestavěnými USB přípojkami, který vás nejen ochrání před palčivými paprsky během pauzy na kávu, ale zároveň jeho pomocí nabijete všechny možné přístroje mobilním telefonem  počínaje a notebookem konče.  Díky akumulátoru nabíjí i v případě, že se na chvilku nebe zatáhne. Slunečník je navíc stabilní tak, že odolává poryvům větru a dokáže odstínit až 98% UV paprsků.

Hodiny trochu jinak – Kilburg Geochron

Myslíte si, že je to mapa světa v hezkém rámečku, že? To byste se pletli – jsou to hodiny! Pomocí tohoto krásného přístroje nejenže zjistíte, kolik kde na světě právě teď je, ale zjistíte i to, jestli je tam den, nebo noc. Kromě toho všeho vám ještě ukáže roční období, zvýrazní postup data a navíc (což je málokdy k vidění) ukazuje čas nejen ve čtyřiadvaceti standardních časových zónách, ale i v šestnácti nestandardních. No dobře, přiznáváme, že taková časomíra se hodí nejlíp pro plánovače generálního štábu před invazí nebo pro mezinárodní burzu, ale nikde není psáno, že si nemůžete do kanceláře pořídit něco nejen funkčního, ale i krásného. Celé hodiny jsou vyráběny ručně a dostanete k nim konstrukci pro zavěšení na stěnu a na výběr budete mít z celkem devíti odstínů laminovaného rámu.

Autor:  Redakce REALCity

1 200 000 EUR

Vila v Řecku

více

280 m2 / /

1 750 000 EUR

Vila ve Španělsku

více

559 m2 / 931 m2 / /

1 500 000 EUR

Vila v Chorvatsku

více

400 m2 / 800 m2