Správné uložení holí

11.leden 2013 15:59

Na čerstvou zeleň golfových pažitů si ještě sice nějakou chvilku počkáme, ale musíte si pamatovat, že se správnými míčky se dá golf hrát i v zimě, o pravidelné docházce a pilování odpalů v golfových centrech nemluvě. A protože ani Paganini své housle nenosil v igelitové tašce, potřebujete i vy pro své hole, míčky a další důležité příslušenství správný bag. Odborníci už se postarali, vy si jen vyberte…

 

Louis Vuitton

Na první pohled snad nejluxusnější z tohoto přehledu. Louis Vuitton je samozřejmě zavedená značka ve světě luxusních zavazadel, ale do oblasti sportovního příslušenství se ještě nevydal. Ta správná chvíle přišla až nyní s golfovým bagem – a je třeba říct, že Vuitton využil svou příležitost dokonale. Bag sice vypadá trochu menší, ale je to jen zdání – najdete v něm dostatek místa na plnou sadu holí a celkem šest vnitřních kapes a několik kapes vnějších lze využít pro uložení dalších golfových potřeb jako jsou míčky, týčka, rukavice, ručníky a další drobnosti jako klíče.  Bag je vyrobený z hověziny, má odnímatelný obal a spodní strana je proti oděru a opotřebení chráněna kovovými cvoky.

 

Corvette

Do výroby luxusních golfových bagů se zapojila i pýcha amerického automobilového průmyslu. Tradiční výrobce doplňků pro sportovní křižníky Mid America Motorworks pochopil, že milovníci Corvette potřebují dát najevo svou lásku ve všech oblastech života. Pro fanoušky značky není Corvette jen automobil, ale kompletní životní styl. Není tedy divu, že nakonec projevili zájem i o golfové příslušenství. A dostali je. Bag z pevné hověziny s cestovním obalem využívá tradiční černo-červenou kombinaci a nabízí prostor pro plnou sadu holí, míčky, týčka a další potřeby. Do velké kapsy se navíc dá uložit bunda pro případ zhoršení počasí na hřišti.

 

Ferrari

Pečlivá práce s detaily, spolehlivost a vybrané materiály – tato pravidla v případě Ferrari zdaleka neplatí jen u samotných automobilů, ale přenesla se i na zásadní doplněk golfistova života. Značka nabízí díky spolupráci se společností Cobra Puma Golf celou kolekci, bagy počínaje přes golfovou obuv až po širokou škálu doplňků. Italové použili navíc stejnou kůži, jakou jsou čalouněny vozy Ferrari GT, a opatřili ji speciální ochrannou vrstvou navíc, aby nedošla k úhoně při tvrdém zacházení na odpališti. Stručně a jasně řečeno: jde o tradičně italský výrobek, takže očekávejte dokonalost.

 

BMW

Nová kolekce BMW Golfsport vás nenechá ani chvilku na pochybách, kdo tu má vkus: kontrastní pruhy, ozdobné prošívání a klasické tvary působí sportovně a elegantně zároveň. Funkční doplňky z nabídky golfového vybavení pomáhal Němcům designovat golfový specialista, společnost OGIO. Díky nim jsme se dočkali dokonale vyladěné sbírky doplňků, která čítá včetně bagu na třicet položek. Kromě místa na plnou sadu holí tu najdete takovou spoustu vnitřních a vnějších úložných prostorů, že nejsložitější na vašem pobytu na hřišti nebude to, jak správně zahrát míček, ale rozpomínání se na to, co jste si kam uložili…

 

 

Autor: Redakce REAL-CITY

 

1 200 000 EUR

Vila v Řecku

více

280 m2 / /

1 750 000 EUR

Vila ve Španělsku

více

559 m2 / 931 m2 / /

1 500 000 EUR

Vila v Chorvatsku

více

400 m2 / 800 m2