Pal Zileri obléká muže s vybraným vkusem

9.březen 2012 08:51

Móda značky Pal Zileri je založena na tradici, která ovládá současnost. Pal Zileri obléká muže, kteří mají vlastní styl a vybraný vkus. Dokonalost provedení, rozmanitost materiálů, barev a vzorů, stejně jako široká škála doplňků umožňují mužům originalitu a vytvoření celkově dynamického vzhledu. Klasické obleky jsou precizně ušity, a ačkoli nesou jistou dávku nostalgie a nezapřou tradiční pojetí, jsou svěží a oslovují především mladé muže. Nijak je totiž nesvazují a nebrání jim v rozletu.

Sofistikovanost oděvů Pal Zileri spočívá v dokonalé kvalitě provedení a skvělém zákaznickém servisu. Pro nadčasovou eleganci značka vybírá moderní myšlenky, které zahrnuje do svých produktů, díky nimž se z nich stávají nezaměnitelné luxusní oděvy vhodné pro každou příležitost. Výzkum designu je pro společnost nikdy nekončícím procesem, který vychází z profilu cílového zákazníka.

Výroba klasického obleku u Pal Zileri zahrnuje přibližně 180 operací a trvá déle než šest hodin. Pro tyto obleky lze vybírat látku z tisíce různých vzorů tkanin od předních výrobců vlněných textilií. Výběr látek se obnovuje každou sezónu. Výroba oděvů na míru začíná pečlivým měřením a výběrem nejvhodnější látky. Sofistikované a luxusní pánské oděvy, jako jsou saka, obleky a kabáty vynikají promyšleným designem a dokonalým krejčovským zpracování. Pozornost je věnována každému detailu od prošití, přes kapsu přesně uzpůsobenou velikosti letenky až po knoflíkové dírky.

Každá módní kolekce značky Pal Zileri je doplněna o řadu hodinek, brýlí, opasků, kufrů, tašek či parfémů, které pak výsledný dojem umocňují a umožňují jej dokonale doladit.

Distribuční síť Pal Zileri se snaží neustále posilovat spotřebitelskou zkušenost. Stěžejní obchody, stejně jako rozsáhlá síť obchůdků této značky mají minimalistické interiéry, které dávají oděvům vyniknout v jejich plném rozsahu. Obchody jsou vybaveny diskrétním osvětlením a jsou zařízeny v neutrálních barvách s vybavením především ze skla a plexiskla, což posiluje nejen tržby, ale také firemní identitu. Dnes společnost se sídlem v Quinto Vicentino v severovýchodní Itálii distribuuje své výrobky do více než sedmdesáti zemí a pověst této značky luxusního pánského oblečení stále roste. Proslulá italská módní značka Pal Zileri se prezentuje ve dvou řadách – klasická elegantní řada PAL ZILERI a sportovnější a také cenově přístupnější Pal Zileri – LAB.

Nová kolekce Pal Zileri pro jaro a léto 2012 je inspirována filmem z roku 1960 V plném slunci s Alainem Delonem hlavní roli. Siluety oděvů navazují na módní zimní kolekce Pal Zileri a celá kolekce je návratem krátkých sportovně elegantních bund, štíhlých klop, méně objemných ramen a zúžených kalhot. Kromě elegantních obleků, košil, triček a kalhot obsahuje kolekce bundy, kabáty, lehké trenčkoty, kožené bundy či džíny.

Vintage vzhled celé kolekce je doplněn světlými barvami, sepraným vzhledem látek a sportovním nádechem oděvů v kombinaci lnu a semiše. Kolekce je postavená na svěžích barevných kombinacích, jakojsou středně šedá barva s fuchsiovou, světle šedá s levandulovou, modré odstíny ve spojení se slunečnicově žlutou, nebo džínově modrá s bílou. Obleky jsou z jemné vlny, exkluzivní směsi vlny, lnu, hedvábí, mohéru nebo popelínu.

Obchod s luxusní módou a doplňky pro pány Pal Zileri v České republice najdete na Staroměstském náměstí v Praze.

 

 

Autor: Helena Koutková

 

1 200 000 EUR

Vila v Řecku

více

280 m2 / /

1 750 000 EUR

Vila ve Španělsku

více

559 m2 / 931 m2 / /

1 500 000 EUR

Vila v Chorvatsku

více

400 m2 / 800 m2