Ať už chcete okázalost nebo střídmost, Maier myslí na všechno.

Luxusní koupelnové baterie: Umí neobyčejné věci!

Co je ta nejdůležitější věc ve vaší koupelně? Vana? Sprchový kout? Vytápění v podlaze? Podle nás je nejdůležitější přívod vody – respektive to, z jakého zdroje vám proudí voda na ruce. Vodovodní baterie byly vždycky tak trochu opomíjenou Popelkou, ale nevidíme důvod v tomto trendu pokračovat a neposkytnout vodě na cestě k vám také trochu luxusu…

Bongio Acquaviva Swarovski

Už na první pohled je jasné, že máme tu čest s italským designem. Firma Bongio se rozhodla, že pomocí své baterie změní vaši koupelnu v osvěžovnu hollywoodské hvězdy té nejvyšší kvality. Baterie proto srší zrcadlovým chromem a zdobí ji křišťály společnosti Swarovski. Z designového úhlu pohledu jde o překrásně štíhlý a elegantně tvarovaný kus vybavení a koupelna s jeho pomocí získá neopakovatelný vzhled. Délku průtokového koryta si určíte sami a může být buď 120, 180 nebo 220 milimetrů. Bongio na svou baterii nabízí prodlouženou desetiletou záruku.

Maier + Swarovski

A u křišťálů Swarovski se ještě chvilku zdržíme – tentokrát jejich pomocí vyzdobila svou baterii španělská firma Maier. A jako by to nestačilo, přihodila k nim ještě kromě chromovaného provedení i modely v leštěném nebo saténovém zlatě. Všechny baterie působí nadmíru luxusně a je jen na zákaznících, zda si vyberou zdobení květinovými motivy s celkem 1720 křišťály nebo poněkud strohé provedení se dvěma proužky kamenů; každý kus je dodáván s pětiletým certifikátem záruky.

Dotyková baterie Shark

Skrznaskrz moderní baterii Shark, vybavenou dotykovým displejem, navrhl pro italskou firmu ST Rubinetterie designér Simone Micheli a tento kus vybavení vnese do koupelny tolik oblíbené čisté linie a futuristické pojetí. Zároveň vám díky množství nastavení na dotykovém displeji nabídne ekologicky přátelský provoz. Poskytne vám také informace o celkové spotřebě vody podle předem zvoleného programu – denního, týdenního či měsíčního – a vy podle nich budete moci upravit svou spotřebu.

popisek: Moderní, šetrné a překrásně jednoduché řešení.

Koolhaus Tap Ware

Designérovi Danielu Dobrogorskymu se podařilo spojit prvotřídní design se špičkovými technologiemi a vznikl kus domácího vybavení, který bude v první řadě pečovat o vaše pohodlí. Stejně jako model Shark i tato baterie měří průběžnou i celkovou spotřebu. To ale není všechno – do jeho paměti se načítají i informace z celé koupelny a data jsou odesílána do uživatelem zvoleného počítače pro porovnání a plánování spotřeby. A díky infračervenému senzoru nespotřebuje ani o kapku vody víc než potřebuje.

Robert Čapek

1 200 000 EUR

Vila v Řecku

více

280 m2 / /

1 750 000 EUR

Vila ve Španělsku

více

559 m2 / 931 m2 / /

1 500 000 EUR

Vila v Chorvatsku

více

400 m2 / 800 m2