Emirát Ras Al Khaimah – atraktivní bydlení LUXURY properties

Za necelých šest hodin letu v Airbusu A380 se službami Emirates jste v jiném světě, přitom doma. A ještě si můžete vybrat, kterou denní dobu se na cestu do Emirátů vydáte. V realitní kanceláři LUXURY properties nabízíme k prodeji luxusní apartmány a studia v ojedinělém luxusním rezidenčním projektu v Emirátu Ras Al Khaimah. Využijte ojedinělou možnost investice spojenou s rekreací v luxusním prostředí jednoho z Emirátů. Stavba rezidence s použitím nejmodernějších technologií je v plném proudu a bude dokončena v roce 2018. Rezervační záloha činí pouze 10 % z ceny, zbytek průběžně hradíte v průběhu stavby.

Emirát Ras Al Khaimah byl vybudován na novém, uměle vytvořeném poloostrově a získal ocenění jako „nejatraktivnější místo Dálného východu“. Je to exkluzivní lokalita s čistou přírodou a křišťálovým mořem, kde bohatí lidé z Dubaje tráví dovolenou. Emirát Ras Al Khaimah je poměrně klidnější lokalitou než Dubaj, a také levnější. Můžete tu v klidu i aktivně relaxovat a za divy Dubaje se vydat na výlet. Jestliže vás omrzí relativní klid a zatoužíte po ruchu velkoměsta, pak se do Dubaje  autem přesunete za  45minut. Když zůstanete v Ras Al Khaimah, budete zahrnuti luxusem, krásnými plážemi, skvělými službami. Proč si tu nezahrát třeba golf? Hřiště jsou prvotřídní, oproti dubajským však za poloviční cenu. Vodních sportů si v tomto méně známém Emirát užijete maximálně. Pokud tu budete trávit čas s dětmi, i tady nebudete vědět, které možnosti zábavy využít dříve.

Nový Resort Complex, vystavěný na uměle vytvořeném ostrově Al Marjan, se skládá z pětihvězdičkového hotelu a rezidenční části. Kompletní projekt pak přesahuje kapacitu 500 pokojů/jednotek, 10 unikátních střešních penthousů (180m2) s vlastním bazénem a výhledem a 8 luxusních vil (200m2) ve velké tropické zahradě s přímým vstupem na pláž. Majitelé vil čerpají všech výhod a služeb hotelu.

Zde nabízíme k prodeji různé typy nemovitostí. Můžete investovat do exkluzivního studia o ploše 46 m2, do exkluzivního apartmánu o velikosti 92 m2, do luxusního dvouložnicového apartmánu o velikosti 138 m2, do střešního penthousu nebo i do luxusní vily. Apartmány v rezidenční budově je možné spojovat a vytvořit si tak velikost apartmánu podle svých potřeb. Takže jestli zůstanete u původní velikosti nebo si koupíte čtyři sousedící apartmány, záleží pouze na vás. Všechny „byty“ mají výhled na moře. V okolí se nachází několik luxusních hotelů, 18 jamková golfová hřiště a vodní park.

Nákupem této nemovitosti získáte VISA PACKAGE, které zahrnuje rezidenční vízum s možností založení bankovního účtu a pořízení rodinných víz, 0% daň z příjmu pro firmy i rezidenty. Bezpečnost investice je chráněná tzv. Escrow účtem (účet developera, na který jdou všechny splátky, je regulován zákonem o vázaných účtech). Jste stoprocentním majitelem nemovitosti a můžete ji kdykoliv prodat. Dále získáváte možnost upgrade apartmánu a jeho vložení do rent-pool operátora 5 hvězdičkového hotelu a podíl na zisku z pronájmu ve výši 8 – 10 % ročně z investice. V tomto případě můžete mít apartmán bezplatně na 14 dnů v roce pouze pro sebe. A o nic už se nemusíte starat. Opravy, poplatky, atd. za vás řeší hotelový servis. Apartmán můžete využívat také celoročně se svojí rodinou a přáteli. Nebo můžete obě varianty zkombinovat. Apartmán můžete mít pro sebe v termínech, které chcete a zbylé dny ho necháte vydělávat v krátkodobých pronájmech. Samozřejmostí je i členství v hotelovém klubu (využívání bazénů, hotelové pláže, restaurací, fitness a dalších hotelových služeb se slevami. Jestliže se budete chtít dozvědět více, navštivte naši realitní kancelář LUXURY properties. Rádi vám poskytneme veškeré informace k projektu a ukážeme vám i jeho vizuální model.

LUXURY properties, s.r.o.

Václavské náměstí 793/36

110 00 Praha 1

Kontaktní osoba: Hana Radová

Tel.: +420 736 667 667

hana@luxury-properties.cz

www.luxury-properties.cz

1 200 000 EUR

Vila v Řecku

více

280 m2 / /

1 750 000 EUR

Vila ve Španělsku

více

559 m2 / 931 m2 / /

1 500 000 EUR

Vila v Chorvatsku

více

400 m2 / 800 m2